Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Szkolne Schronisko Młodzieżowe

Adres obiektu Grochowa 21, 30-731 Kraków
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.5
Wyposażenie 4.3
Czystość 4.0
Wyżywienie 4.5
Lokalizacja 4.3
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Kaśka
Dodano: 2015-02-24
Pobyt od: 2015-02-05 do 2015-02-08
 
 
    

Byłam, nocowałam i polecam. Najpierw jako studentka studiów zaocznych, bo tanio, a teraz jako absolwentka już i też tanio :) Polecałam to miejsce moim znajomym i tez byli zadowoleni. Blisko do centrum, komunikacja dobra.


 
 

olga
Dodano: 2014-04-30
Pobyt od: 2014-02-17 do 2014-02-19
 
 
  

Byłam w tym schronisku jako opiekunka wycieczki z klasą. Pokoje są przestronne, dobrze wyposażone, dzieci śniadania zjadały, więc im musiało smakować. Lokalizacja schroniska świetna, bo blisko rynku. I my jako opiekunowie dostaliśmy kartki z podziękowaniem za pobyt i czekoladę z krakowskimi zabytkami. To bardzo miły gest.


 
 

Ja
Dodano: 2013-04-04
Pobyt od: 2013-03-18 do 2013-03-20 IP: xx.48.145.162
 
 
   

Za taką cenę super nocleg.Bywam tu często. Czysto, spokojnie, dobry dojazd do centrum. Nowość sala fitness-można poćwiczyć. polecam


 
 

Magda
Dodano: 2012-10-21
Pobyt od: 2012-09-24 do 2012-09-27
 
 
  

Brakuje informacji, ze schronisko trzeba opuścić do godziny 10, ale nie jest to problem dla tych, co chcą coś zobaczyć, bo do późna są "na mieście" i jest to konieczne, żeby panie sprzątaczki mogły posprzątać, a czystość w smm na nienagannym poziomie. Do centrum jeżdżą dwa tramwaje, co 5-10min, przejazd nim trwa ok.15min, więc nie jest źle, choć trzeba kawałek podejść od przystanku. Jest to po prostu schronisko, a nie hotel dla wożących się taxi. Miło wspominam pobyt i Kraków.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Kraków w przewodniku

Co nas skłania do podróżowania?

Co nas skłania do podróżowania? [INFOGRAFIKA]

Garść liczb dla zobrazowania, co nas skłania do podróżowania.

5 rzeczy, które musisz zrobić w Krakowie

5 rzeczy, które musisz zrobić w Krakowie

Spośród wielu propozycji wyłoniliśmy pięć, bez których wycieczka do grodu Kraka nie może się obyć.

Najbardziej romantyczne miejsca w Polsce

Najbardziej romantyczne miejsca w Polsce

Gdzie warto zabrać swoją drugą połówkę na rendez-vous? Wiele romantycznych zakątków jest tuż na wyciągnięcie ręki.

Sukiennice

Kraków – co ciekawego w obrębie Rynku?

Każdy turysta odwiedzający Kraków swoje pierwsze kroki kieruje w stronę Rynku Głównego. Oto, czego nie można przegapić, będąc w tej części miasta.

Ogrodzieniec

Szlak Orlich Gniazd i jego perły

Jednym z bardziej malowniczych terenów na obszarze Polski jest ten między Częstochową a Krakowem. Świadczy o tym powstanie Szlaku Orlich Gniazd.

Lost Souls Alley w Krakowie

Realny horror - Lost Souls Alley w Krakowie

Koniecznie uwzględnij Lost Souls Alley w Krakowie w swoich planach, jeśli chcesz na moment przenieść się w świat horroru.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie